Casa de Avocatură
Mihălcescu & Asociaţii - Despre Noi

Firma noastra este mândră să fie continuatoarea :

SOCIETĂŢII CIVILE PROFESIONALE DE AVOCAŢI PROFESOR IORGOVAN & ASOCIAŢII

În anul 2001 Prof. Univ. Dr. Antonie Iorgovan a fondat societatea de avocatură Prof. Iorgovan & Asociaţii împreună cu dna. Avocat Ana – Maria Mihălcescu

cabinet avocat mihalcescu

Prof. Antonie Iorgovan

Decesul prematur al domnului Senator Profesor Universitar Dr. ANTONIE IORGOVAN ne-a obligat să schimbăm denumirea societăţii, în MIHĂLCESCU & ASOCIAŢII, conform legislaţiei privind exercitarea profesiei de avocat, şi să ducem mai departe valorile impuse de inegalabilul nostru mentor, cu gândul la  cuvintele lui Horatius ”Non omnis moriar !” ( Nu voi muri în întregime!).

Într-adevăr, opera ştiinţifică a Profesorului Iorgovan, spiritul său civic, demersul său neobosit în Senat, preocuparea sa pentru avocatură , seriozitatea cu care studia fiecare dosar, subtilitatea de a găsi soluţii juridice inedite, au rămas printre noi.

Faptul că domnia sa ne-a făcut cinstea de a alege echipa noastră dintre toţi avocaţii bucureşteni, spre a-i fi alături în practica avocaturii la cel mai înalt nivel de complexitate, ne-a onorat, ne-a adus la o perfecţionare profesională pe care altfel nu am fi putut să o atingem , iar acum ne obligă faţă de clienţii noştri.

Faptul că am reuşit să păstrăm întreaga clientelă confirmă încrederea pe care clienţii noştri au dobândit-o în echipa avocaţială creată de Profesorul Iorgovan.