Casa de Avocatură
Mihălcescu & Asociaţii - Echipa

Conceptul de Echipă

Am dorit sa cristalizăm o echipă de avocaţi specializaţi care sa consilieze si sa apere iniţiativele noii vieţi economico-sociale si de afaceri

Odată cu evoluţia societaţii si a dezvoltarii acesteia, firma noastră si-a mărit componenţa şi domeniul de activitate, ajungand astăzi sa acoperim o arie de probleme cuprinsă între dreptul afacerilor, drept comunitar, proceduri fiscale si apărarea drepturilor omului.

În prezent, echipa se compune din cei doi asociaţi, Ana-Maria Mihălcescu şi Florin Gheorghe, la care se adaugă 10 avocaţi colaboratori.

Avocaţii noştri îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor 4 sedii din Bucureşti, Hunedoara, Caraş- Severin şi Satu Mare, dispunând de resursele necesare pentru a acorda asistenţă juridică şi reprezentare la nivel naţional.

Profesionalismul membrilor echipei ne-a recomandat pentru colaborări la nivel local cu cei mai buni experţi judiciari, executori judecătoreşti şi notari, asigurând astfel eficienţă maximă demersurilor noastre juridice, indiferent de instanţa în faţa cărei ne cheamă interesele clienţilor.

Valori

Noi considerăm că cel mai mare capital al unei firme de avocatură este reprezentat de avocaţii ce fac parte din aceasta.

Eficienţa noastră este condiţionată de abilitatea lor de interacţionare şi de lucru în echipă.

Investiţie

Echipa noastră este cea mai valoroasă resursă, si principalul motiv pentru succesul nostru. Reprezentăm un grup de avocaţi cu experienţă, care se bazează pe un singur scop: justitia omnibus

Pregătire

Echipa este formată din avocaţi care au absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti, care face parte din Universitatea din Bucureşti

Toti membrii Casei de Avocatură Mihălcescu si Asociaţii sunt angrenaţi in programe de pregătire profesională continuă, participand la seminarii de pregătire internaţionale si scoli doctorale in România si Uniunea Europeană.

Orice membru al echipei noastre va fi bucuros sa stea la dispozitia dumneavoastră in ceea ce priveste soluţionarea situaţiilor dumneavoastră legale

Cariere -Casa de Avocatură
Mihălcescu & Asociaţii

  Casa de Avocatura MIHĂLCESCU & ASOCIAŢII este deschisă colaborării cu avocaţi din întreaga ţară, care se raliază valorilor noastre.

  Dacă sunteţi interesaţi de o colaborare cu societatea noastră vă rugăm să ne trimiteţi o scrisoare de intenţie.

  Pentru evaluarea unei colaborări permanente vă rugăm adăugaţi CV-ul dumneavoastră.

  Cu colegialitate,
  Echipa Casei de Avocatură
  Mihălcescu & Asociaţii

Informaţii utile